Zondag 4 oktober 2009


Het is vandaag dierendag en vanochtend scheen de zon, dus maar meteen erop uit met James. Samen met pap en James naar de Elzen gereden, in Dordrecht. Het was nog best stil en we hebben heerlijk gewandeld. Eerst een paar keer met de bal gespeeld en daarna langs het water gelopen over kleine paadjes tussen de struiken.
Er zat een visser verscholen, en toen James hem zag, ging hij even zitten om dat eens rustig te bekijken. Hij liet ook een blafje horen, want hij had de man daar niet verwacht. Na weer verder te zijn gelopen, kwamen we bij het strandje uit. Daar heeft James even wat water gedronken en een beetje in het water gespeeld. Hij wilde nog wel even blijven, maar wij gingen alweer verder. Tijdens het wandelen loopt James soms een eindje vooruit, en als we dan niet snel genoeg komen, gaat hij er even bij liggen. Dat levert wel leuke foto’s op.
De rest van de wandeling is afgewisseld met spelen, rennen en snuffelen. De drie honden die we tegenkwamen moesten ook even gedreven worden, en daarna wilde hij ons ook bij elkaar houden. Aan het eind van de ronde was James moe en zijn we lekker terug naar huis gegaan.
Inmiddels beheerst James ook de af oefening al erg goed. Ook het wandelen zonder trekken doet hij goed en daarbij heeft hij goed aandacht voor me, zolang het niet al te lang duurt. Hij leert wel snel, maar verveeld zich gauw en heeft er soms niet zo’n zin in. Dat vind ik niet erg, ik doe alles op zijn tempo, we hoeven ook niet alles nu al het beste te kunnen!

No comments:

Post a Comment