Woensdag 14 oktober 2009


Vandaag scheen de zon weer en was het prachtig weer. Tijd dus om naar Sandelinge-Ambacht te gaan, waar het heerlijk wandelen is als de zon schijnt en het niet te hard waait! Ik wilde graag oefenen met actiefoto’s, dus James heeft het druk gehad.
Hij mocht voor het eerst los zonder halsband om. Best wel spannend, maar het ging prima! James luistert eigenlijk altijd goed, gaat niet op andere honden af en is gemakkelijk af te leiden met de bal of een koekje. Eerst eventjes lekker gelopen, daarna een tijd met de bal gespeeld en veel foto’s gemaakt.
Tussendoor vond James ook nog een grote plastic fles, dat was helemaal leuk! Af en toe gaat hij er eens bij liggen om uit te rusten, maar zijn bal houdt hij goed in het oog. Ook als hij opstaat en wij doorlopen, neemt hij hem snel mee. Stel je voor dat hij hem zou verliezen!
Op het veld kwamen we ook nog een Kooikerhondje tegen,die druk was met haar eigen bal. Ze liet hem even vallen, en voordat ze het wist, had James hem te pakken. Gelukkig liet hij snel weer los en kreeg hij snel zijn eigen bal van ons. Na al het spelen zijn we weer teruggegaan naar de auto, waar James nog even met een Jack Russell gespeeld heeft. Op een gegeven moment ging het er wel erg wild aan toe en heb ik het spel laten ophouden. James was er toen ook meteen klaar mee, hij snapte precies de bedoeling.

No comments:

Post a Comment