Woensdag 28 oktober 2009



Vanochtend was het prachtig weer, dus tijd om een strandwandeling te maken. Met de auto naar een ander strand gereden, waar normaal geen paarden rijden. We kwamen het strand op, en wat zien we? Paarden!



Eventjes gewacht totdat ze voorbij waren, en James afgeleid, dus hij had ze helemaal niet gezien. James meteen maar losgelaten en lekker gerend. Eerst even gespeeld op het zand en daarna met het waterspeeltje het water in.



James vindt het prachtig om zijn speeltje uit het water te halen, lekker spetteren! We hebben een eindje gelopen en onderwijl heel veel gespeeld. Er waren veel vogels, en James heeft ze eventjes opgejaagd, maar luisterde wel en kwam netjes terug. De vogels zijn toch sneller dan James, dus pakken kan hij ze toch niet.



Dat doet hij denk ik ook niet, het is geen jachthond natuurlijk. James rook wel een paar keer op de paardensporen, maar volgde het spoor verder niet. Dat is toch wel het fijne van een herdershond! Na een uurtje buiten te zijn geweest, zijn we weer naar huis gereden.



Daar heeft James nog een tijd in de tuin gespeeld, ook dat vindt hij prima. Grotere ballen vindt hij ook leuk, die drijft hij en hij rent er rondjes omheen. Daarna was James echt moe en is een paar uur echt heel diep gaan slapen!



No comments:

Post a Comment