Dinsdag 27 oktober 2009

Vandaag ook weer naar het strand geweest met James. De camera en de bal ook meegenomen, maar helaas brak de zon niet door. James heeft daardoor niet minder plezier gehad, hij heeft lekker gerend met de bal.



Er waren best wat mensen en honden op het strand, en James heeft zich keurig gedragen. Hij ging nergens op af en bleef goed bij ons in de buurt. Een prima trainingsmoment dus! Later kwam er een groep paarden aan, waardoor James even aan de lijn moest. Meteen getraind en hem afgeleid, wat erg goed ging. Hij keek niet naar de paarden en wilde er ook niet achteraan, dus daarvoor is hij flink beloond.



Hopelijk kan hij straks gewoon los zonder dat de paarden hem triggeren, maar nu wil hij soms achter hard bewegende dingen aan. Op de terugweg kon James natuurlijk gewoon weer los. Opeens hoorde ik hoefgetrappel en kwam er van achter ons een paard aan, heel hard in galop. James zag het ook en ik kon hem nog net bij zijn halsband pakken. Ik weet niet zeker of hij er echt achteraan wilde gaan, maar beter het zekere voor het onzekere!



Daarna weer teruggelopen naar huis, waar hij op een groot grasveld nog een wilde bui kreeg. Lekker rennen en rennen, iets wat hij op het strand niet zo hard doet!

No comments:

Post a Comment