Zondag 25 oktober 2009



Tijdens het kleine ochtendrondje vandaag kwamen we Fenja tegen, James zijn Duitse Herder vriendinnetje. Fenja loopt altijd los, dus had ik James ook even los gedaan, zodat ze even konden spelen. Dat vonden ze leuk, James rende hard om Fenja heen en Fenja keek toe en kwispelde maar een beetje. Ze vond het maar een gekke Cardigan pup!



Vanochtend scheen de zon, dus daarna was het tijd voor een strandwandeling mét camera. Dit keer met de auto naar een strand verderop gereden, want als James eerst een stukje moet lopen naar het strand, is hij al een beetje moe en ik wilde graag actiefoto’s nemen. Aangekomen mocht James meteen los, lekker een klein stukje door de duinen.



Daarna het strand opgegaan, waar James een gekke bui kreeg. Rennen, rennen en nog eens rennen! Ik had twee speeltjes meegenomen, de bal en nog een drijvend speeltje. James genoot volop. We kwamen een Spinone tegen van 5,5 maand, dus die twee hebben samen leuk gespeeld. Daarna nog een klein eindje gelopen en tussendoor volop gespeeld met z’n speeltjes.



Op een gegeven moment was James even aan het uitrusten, tegen de branding aan. Hij lag met zijn kop naar het strand gericht en merkte niet dat er een grote golf aankwam, totdat hij iets nats voelde. Hij schoot gauw overeind, dat was namelijk niet helemaal de bedoeling!



Na al dat spel nog even gezeten en wat uitgerust, voordat we weer naar de auto gingen. Thuis viel er een tevreden hondje in slaap. ’s Middags was James weer klaarwakker en heeft een hele tijd in de tuin gespeeld. Hij graaft hier hele kuilen, nou ja… Ook vindt hij het fijn om gewoon in het gras te liggen en rond te kijken.



No comments:

Post a Comment