Zaterdag 3 oktober 2009


James is vandaag precies 17 weken oud, en aanstaande dinsdag alweer 4 maanden! Vandaag zijn we naar Oudenbosch geweest. We moesten even in de dierenwinkel koekjes en Farmfood kluiven halen. Voor dierendag was er een show bezig en de muziek stond best hard. James vond het even wat eng, maar herstelde zich snel en vond het daarna helemaal niet vreemd meer. Weer iets nieuws geleerd dus! Daarna zijn we met James gaan wandelen in het Pagnevaartbos in Bosschehoofd. Het is daar mooi wandelen, maar officieel mogen de honden niet los. Alle honden die je tegenkomt, lopen echter wel los, dus James mocht ook los.
Het riviertje in het bos stond droog, en we kwamen erachter dat James het daar erg leuk vond lopen. Hij rende weer heel snel in de rondte en had echt een dolle bui. Hij was helemaal in zijn element, prachtig om te zien! Even zijn energie kwijt. Onderweg zag James een kikker wegspringen en ging op jacht, maar kreeg hem niet te pakken. Ook nog een jogger voorbij zien komen, wat James triggerde om erachteraan te gaan. Met een ‘James, hier’ was hij gelukkig terug te roepen. We hebben een halfuurtje heerlijk gelopen, het was best rustig in het bos en heerlijk stil. Een paar keer bleef James wat achter, maar hij luistert wel goed als we hem roepen. Het is echt fijn om je hond zo lekker los te kunnen laten lopen!
Thuis nog even naar zijn tandjes gekeken, en boven zijn al zijn snijtandjes gewisseld. Zes mooie, nieuwe tanden blinken je tegemoet! Beneden zijn er nu drie nieuwe en er zitten nog drie melktandjes. ’s Avonds laat heeft James laten merken dat hij ook goed kan waken. Wij lagen allemaal al op bed en James lag ook te slapen in de keuken. Bij de buren hoorde hij opeens vreemde geluiden en daarop maakte hij me wakker met een paar diepe blafjes. Ik riep toen dat het goed was en daarna heb ik hem niet meer gehoord. Heel goed van James!

No comments:

Post a Comment