Vrijdag 25 september 2009


Vanochtend eerst naar de dierenwinkel in Oud-Alblas. Vorige week hadden we een nieuw speeltje gekocht voor James, maar binnen een minuut had hij er al bijna een stuk rubber vanaf gekauwd. Dat is natuurlijk zonde en gevaarlijk, dus even terug ermee. Het was geen enkel probleem en we mochten het zo ruilen voor een ander speeltje. Wel weer van Orka, maar dit keer van blauw rubber, die zijn een stuk sterker. James boft maar weer!

Daarna doorgereden naar het Alblasserbos, en de zon scheen heerlijk. We hebben dit keer een andere route gelopen, maar het was veel avontuurlijker. Allemaal kleine zig-zag paadjes met smalle bruggetjes over slootjes. Heel erg leuk, en James had het prima naar zijn zin.
Ook een stukje langs de weilanden gelopen, waar James de koeien kon zien liggen. Ook vloog er nog een zwaan over, dat was een hele vreemde ervaring, vond James. Onderweg had hij ook nog wat takjes mét blaadjes gevonden, dus toen was het helemaal feest.
James heeft weer erg goed geluisterd en bleef netjes in de buurt. Thuisgekomen vond hij een plastic flesje en heeft daar nog een hele tijd mee in zijn zwembad gespeeld. Dat staat nog steeds in de tuin en hij vindt het prachtig om er af en toe in te springen. Het leukst is dan ook om meteen daarna, dus als je lekker nat bent, door de aarde te rennen, zodat al je poten én je buik zwart zijn in plaats van wit! Vanmiddag heb ik James weer op de weegschaal gezet, en vandaag weegt hij 7,3 kilo.

No comments:

Post a Comment