Dinsdag 22 september 2009

James zijn eten was bijna op, dus moesten we vandaag even naar de dierenwinkel in Dordrecht om Carnibest in te slaan. Daarna zijn we doorgereden naar het Wantijpark. Het was prachtig weer, de zon deed zijn best en gelukkig had ik de camera meegenomen. James heeft zich weer heerlijk uitgeleefd!
Ik had weer een speeltje voor hem meegenomen, dit keer ‘heffer’. Deze is nog van Sam geweest, die kreeg hem als een pup, dus hij gaat al negen jaar mee. Ook James maakt niets kapot, dus dat is fijn.
De herfstblaadjes waren al mooi gevallen, het was echt heel mooi in het park. Het Wantijpark is ook een hele fijne plek om te wandelen, het is groot, mooi, rustig, geen wegen in de buurt en James kan er heerlijk loslopen. Eerst een tijdje gelopen en tussendoor flink gespeeld met heffer en de takjes die James zelf gevonden had. Ook even op een bankje gezeten en hij heeft lekker gescharreld.
Honden die langskwamen vond hij niet zo interessant en hij ging zijn eigen gangetje. Het water vindt hij nog niet geweldig, hij kijkt wel aan de rand, maar vindt het toch spannend. Hij hoeft ook niet te zwemmen in de vijver natuurlijk. Ook nog even gespeeld met een ruwhaar teckel, wat ze allebei wel leuk vonden. Aan het eind van de ronde nog wat kastanjes gezocht, die vielen allemaal van de bomen.
Het was weer heerlijk en James heeft de rest van de middag geslapen en in de tuin gescharreld. In het perkje in de tuin tilde hij weer zijn pootje op, voor de derde keer nu. Het wordt een echte grote jongen, en hij is pas 3,5 maand! Tijdens het spelen ’s avonds is hij heel wild en lomp en botst geregeld ergens tegenaan. Vanavond weer, dit maal tegen een tafeltje wat daardoor een eindje verschoof. Voor het eerst schrok hij daar wel van, en is toen maar snel in de keuken gaan liggen. James ligt daar graag, net als onder de kast, maar daar past hij al bijna niet meer onder. Ben benieuwd hoelang dat nog gaat lukken!

No comments:

Post a Comment