Zondag 9 augustus 2009


Vandaag zijn we met James naar het bos tussen Nieuwvliet en Cadzand geweest, De Knokkert. Het is daar leuk lopen, officieel mogen de honden helaas niet los. Er was echter helemaal niemand, dus kleine James mocht lekker los lopen. Het was voor het eerst dat James in het bos was, dus dat was helemaal nieuw. Hij verkent zijn omgeving nog niet echt, hij snuffelt wel af en toe, maar dat is het dan ook wel. 


We hebben een minuut of tien gelopen, toen was het echt genoeg voor James en hebben we hem opgetild. Onderweg leuk gespeeld met zijn oranje pieper, hij heeft daar wel aandacht voor, dus dat is een goed teken. Dat maakt het trainen met hem wel veel gemakkelijker. In de auto was James nog steeds niet helemaal op zijn gemak, nog een beetje onrustig. We gaan daarom gewoon verder met kleine ritjes, dan went hij er wel aan. 


Na al deze nieuwe indrukken was James flink moe en is lekker gaan slapen. Hij heeft ontdekt dat je heerlijk tussen de boeken kan gaan liggen, onder de tafel. Dat is niet erg, dat mag best en hij heeft er een tijdje heerlijk geslapen. Zijn kop hing op een gegeven moment helemaal aan de zijkant van de tafel, hij viel er bijna af. Eenmaal wakker bedacht hij dat de boeken ook wel erg lekker waren, dus hebben we ze maar weggelegd. Nu denkt James dat het zijn plekje is en ligt er dan ook graag.

No comments:

Post a Comment