Zondag 16 augustus 2009


Vandaag was het voor James en ons de laatste vakantiedag in Nieuwvliet-Bad. ’s Ochtends werden de tassen al ingepakt. Ik had al de spulletjes van James op zijn eigen kussen verzameld, zodat ik ze gemakkelijk kon inpakken en ze niet kon vergeten. James vond dat een goed idee en ging midden tussen en op al zijn spulletjes liggen! Hij wilde ook niet vergeten worden. 


Na een wandeling over het vakantiepark geprobeerd om James voor het eerst in stand te zetten. Dat werkte niet echt, ook niet met een Kong gevuld met smeerkaas voor zijn neus. Nou ja, dat komt later wel, voorlopig hoeft hij nog niet te showen. ’s Middags zijn we naar huis vertrokken met James achterin bij mij. In het begin moest hij nog wel wat hijgen, want autorijden is nog niet zijn favoriete bezigheid. Wel gaat het al beter en na een tijdje ging hij dan ook rustig liggen. 


Tussendoor zijn we nog gestopt op een parkeerplaats om James te laten plassen, maar hij hoefde niets te doen. In Papendrecht aangekomen zijn we eerst even langs opa en oma gegaan om James te laten zien. Hij vond het spannend in het huis en heeft alles onderzocht. Daar heeft James voor het eerst Kiki ontmoet, mijn grasparkietje van ruim een jaar oud. Hij vond haar heel interessant, maar bekeek alles van een veilige afstand. Thuisgekomen moest de tuin en het huis zelf ook weer onderzocht worden, maar al gauw was het weer alsof hij nooit op vakantie geweest was. De eerste nacht thuis ging gelukkig ook prima.

No comments:

Post a Comment