Vrijdag 14 augustus 2009


Morgen is James alweer 10 weken oud. De tijd gaat snel en hij groeit flink. Zijn oren hangen inmiddels niet meer plat naar beneden, maar in een knik opzij. Vandaag heeft James nog lekker in het gras in de tuin gespeeld, hij vindt het prachtig! 


Buiten liggen doet hij overdag niet graag, maar wel ’s ochtends en ’s avonds als het wat afgekoeld is. Tijdens onze wandeling vandaag kwamen we Fenja tegen, een Duitse Herder van bijna 9 jaar. James vindt haar leuk, wil graag met haar spelen, maar Fenja heeft alleen maar aandacht voor haar stok. Hij mag wel aan haar snuffelen, maar andersom doet ze dat niet. Ook kwamen we nog een konijntje tegen die ziek was, James liep er op een paar meter langs, maar zag het beestje niet eens zitten. 


’s Avonds zijn we met James naar een strandpaviljoen geweest in Cadzand. Het was erg druk en mooi weer. De bediening was weg van hem en toevallig hadden ze een paar weken eerder ook een Cardigan op bezoek gehad. James gedroeg zich erg goed en heeft tijdens het eten rustig naar de stoel gelegen. Vlak achter ons zat een Schipperke die af en toe flink tekeerging tegen alles en iedereen, maar James was er niet van onder de indruk. Waar we zaten kwamen heel veel mensen en kinderen langs. Hij vindt alles goed, hij laat zich rustig aaien en is nergens bang van. 


Na het eten ben ik nog even met James het strand opgelopen. Hij mag nog niet in het rulle zand lopen, dus daar heb ik hem overheen getild. Op het harde zand mocht hij lekker los rennen. Ook daar waren een paar kinderen die hem prachtig vonden en hij liet zich weer netjes aaien. Hij vindt het prachtig om te graven in het zand en iets te apporteren. In de echte zee gaat hij alleen met zijn pootjes, in de poel gaat hij wel verder. Eenmaal thuis was hij doodop en heeft de rest van de avond lekker liggen slapen.

No comments:

Post a Comment