Maandag 24 augustus 2009


Vandaag is James naar het park geweest in de Oostpolder. Samen met mij en mam gaat hij in de auto ernaartoe, want het is nog te ver om van huis af te lopen. De kleine man vond het prachtig in het park! Er waren al heel wat blaadjes gevallen, het leek al wel herfst. James vond het fijn om daar hard doorheen te rennen. 


Los vindt hij helemaal geweldig en loopt keurig mee. Hij blijft vaak staan om te snuffelen, maar gaat niet ver weg. In het park hoorde hij eenden in de vijver en dat was heel vreemd. Hij keek en keek en keek, maar kon ze niet zien door het hoge gras. Ook een grote reiger die wegvloog was heel interessant. James schrikt soms wel even van onverwachte dingen, maar heeft zich zo hersteld en dat is heel fijn. 


Na een rondje park even langs opa en oma gereden. Het was goed weer en James heeft daar heerlijk in de tuin gespeeld. Hij drinkt niet graag uit een drinkbak binnen, maar liever buiten uit de vogeldrinkbak of thuis uit zijn zwembadje. In de tuin van opa en oma ging James een grote kuil graven en opeens had hij een tennisbal gevonden. 


Het ding zat helemaal onder de modder, maar des te leuker was het voor James. Hij is niet bang om zich vies te maken! ’s Avonds tijdens het wandelen in de buurt ontdekte hij het kroos in de sloot en wilde daar graag in. 


Dat mocht niet, dus ging hij even aan de lijn. Ik weet niet of hij weet dat er water onder het kroos zit en ik wil niet dat hij een slechte ervaring met water opdoet. Ook geoefend om over bruggetjes te lopen en ook dat vindt James allemaal prima.

No comments:

Post a Comment