Woensdag 12 augustus 2009


Ook vandaag heeft James zich prima vermaakt in en om het huis. Hij vindt het buiten snel te warm en ligt overdag het liefst binnen, in de keuken. Hij heeft een opstapje om van het trapje op en af te kunnen en hij maakt daar wel gebruik van. Gelukkig maar, want eerst gleed hij tijdens een van zijn dolle renbuien naar beneden. 


In de keuken is het lekker koel en James ligt graag met alles omhoog tegen de tafelpoten. Ook rolt hij zich graag op tegen de ronde tafelpoten. Die zijn ook heel koel. Vanmiddag hebben we James meegenomen naar de fuchsiatuin om te wennen aan allerlei nieuwe situaties. Er waren daar veel beestjes en James heeft kennis gemaakt met kippen, konijnen, eenden en een poes. 


Hij bekijkt alles op zijn gemak en gaat daar dan ook even voor zitten. Veel mensen die hem weer wilden aanhalen en ook dat toegelaten, maar wel met mate. Het moet ook niet teveel worden voor zo’n klein beestje. Ook de planten nog bekeken en daarna op weg naar Cadzand-Bad. We hebben daar wat rondgelopen en een ijsje gegeten. 


James had veel bekijks, niemand wist wat voor ras het was, maar er was wel iemand die dacht dat hij een kruising was. Tsja, echt niet! Thuisgekomen was het voldoende geweest en is James in een diepe, tevreden slaap gevallen.

No comments:

Post a Comment