Zondag 30 augustus 2009


Vandaag ben ik met James bij opa en oma op bezoek geweest. In de auto gaat nu prima, James zit helemaal achterin en ik hoor of zie hem niet. Bij opa en oma heeft James eerst de keuken onderzocht en is daar gaan liggen. Daarna was het tijd om te spelen en heeft hij flink wild door de huiskamer gerend. 


Prachtig vindt hij dat, heel hard rent hij dan en botst overal tegenop. Dat maakt hem niks uit, je hoort hem nooit als hij zijn kop of iets anders stoot. Na het spelen deed James toch een klein plasje in huis. Thuis geeft hij het nu goed aan, maar ergens anders snapt hij dus nog niet precies wat de bedoeling is. Na al dat gespeel is James lekker gaan slapen in de keuken. Hij ligt niet graag op kleden en in de keuken ligt een houten vloer. 


Samen met oma zijn we toen naar het park aan de overkant gelopen, eerst James op de arm. In het park mocht James los en dat doet hij erg goed. Hij komt meteen aangerend als je hem roept en daarvoor wordt hij beloond met een klein koekje. Door het hoge gras rennen vond hij ook erg leuk. Na een minuut of twintig te hebben gelopen, heb ik James weer opgetild, want hij begon echt moe te worden. In de auto op weg naar huis lag hij al lekker te slapen en wilde eigenlijk best blijven liggen.

No comments:

Post a Comment