Zondag 8 november 2009



Vandaag met James en oma naar recreatiegebied Sandelingen-Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht gegaan. Het was prachtig weer en de zon scheen volop, dus maar weer de camera mee! Het was druk met honden.



Eerst kwamen we een Shetland Sheepdog tegen en samen hebben ze even gerend. Daarna zelf wat met James gespeeld en met de bal. Later heeft James nog veel meer gespeeld, met een jonge Basset Fauve de Bretagne, een jonge Teckel en een Beagle. James vindt het prachtig om op en neer te rennen, heel hard gaat dat dan.



Ook al zijn er meerdere honden of is James aan het spelen, hij komt eigenlijk altijd als je hem roept. Ik loop nog steeds met koekjes in m’n zak en af en toe krijgt hij er eentje. Als er een grote hond aankomt, gaat James nog steeds op zijn rug liggen.



Hij snapt de hondentaal gelukkig heel goed. Ook nog eventjes met James op het strandje gespeeld. Ik gooi dan een stokje in het water en James haalt deze op. De bal gooi ik er niet in, want die laat hij liggen en dan ben ik de bal kwijt.



James ging best ver het water in, maar zwemmen doet hij nog niet. Het was heerlijk wandelen en na afloop was hij natuurlijk weer lekker moe!



No comments:

Post a Comment