Maandag 30 november 2009



Vandaag naar de Soesterduinen gereden om James even lekker zijn energie eruit te laten rennen. Dat was natuurlijk wel erg mooi, een nieuw gebied, nieuwe luchtjes en leuke honden!



James heeft zich prima vermaakt, ook al hebben we niet zo ver gelopen. Het zand is natuurlijk niet zo goed voor zijn gewrichten, dat weten we en daar hebben we dan ook rekening mee gehouden.



James had zijn speeltje bij zich en nam dat iedere keer goed mee. Hij draagt het zelf en als hij het laat vallen, stuur ik hem terug en haalt hij hem op. Heel makkelijk!



James nam vandaag wel wat verder zijn afstand, maar luisterde wel en kwam netjes terug. Bijna bij de parkeerplaats kwam er echter een jongen met een voetbal en James wilde daar wel mee spelen.



De jongen vond het ook leuk en samen hebben ze even gespeeld. Het was toen wel moeilijk om James mee te krijgen, maar na een paar keer roepen liet hij de voetbal liggen en kwam met ons mee.



Op de terugweg naar huis was James al in een diepe slaap gevallen en ook de rest van de dag heeft hij geslapen. Hij was zo moe, dat hij niet eens merkte dat er gestoft werd, want normaal gesproken staat hij er dan bij om de plumeau te pakken…




No comments:

Post a Comment