Vrijdag 13 november 2009



Vrijdag is weegschaaldag, dus James mocht vanochtend weer op de weegschaal. Inmiddels weegt meneer 11,1 kilo! Fijn hoor, dat het zo goed gaat allemaal! Vanochtend regende het, maar James moest toch een rondje lopen en gelukkig kwamen we Teddy tegen, een buurthondje. Die wilde wel spelen met James, dus even los en rennen maar! Na een kwartiertje spelen in de regen was het genoeg geweest. Thuisgekomen bleek dat zijn hoektand rechtsboven los zat en na even spelen met het flostouw vond ik de hoektand op de grond. Gelukkig, eentje eruit!



Na een dutje te hebben gedaan, was het weer droog en goed genoeg weer om een wandeling door het Oostpolderpark te maken. Helaas is het al dagen geen weer om de camera mee te nemen. Ondanks dat het weer ging regenen heeft James zich prima vermaakt! Rennen, snuffelen en spelen met een jonge Flatcoated Retriever zijn natuurlijk ook hartstikke leuke dingen om te doen! Door het spelen met deze hond zat James onder de modder, vooral op zijn rug, want hij gaat nog weleens op zijn rug liggen tussendoor om de andere hond te laten snuffelen. Daarna op weg naar huis en in de keuken ontglipte James me, waardoor alle keukenkastjes onder de modder zaten!



Na het slapen bleek dat ook de linkerhoektand boven los zat, maar die wilde er niet zomaar uit. Hij zat scheef en James had er last van, hij piepte een beetje en wilde nergens in bijten. Toch maar even wild gespeeld met het lievelingsspeeltje van James en toen kon hij niet weerstaan om in het speeltje te bijten. De hoektand schoot los en James heeft hem doorgeslikt. Nu is hij helemaal klaar met wisselen! Geen zorgen meer over tanden die er niet uitgaan!



No comments:

Post a Comment