Dinsdag 3 november 2009



James is echt een grote jongen aan het worden. Hij plast nu bijna altijd met z’n pootje omhoog, en ook vaker tijdens de wandeling. Alleen de eerste keer plast hij nog als een puppy.



Vanochtend eerst naar de dierenwinkel om Carnibest in te slaan. James doet met 10 kilo nu zo’n twee weken, dus dat is heel wat! Ook meteen wat hoefjes meegenomen, want James is nog niet klaar met wisselen en vindt dat wel erg lekker. Hij is ook gek op z’n grote pluche bal, en ik zag er nog eentje hangen, dus meteen maar meegenomen. Dan kan die andere ook eens in de was. De nieuwe bal is met een giraffepatroon, dus wel erg stoer!



Daarna gewandeld over de dijk bij het Wantij. We kwamen dit keer weer de Golden Retrievers Donna en Sandy tegen, van het Hondenforum. Volgende week gaan we een keertje samen met ze wandelen.



Ook nog een ruwhaar dwergteckel tegengekomen, die wel met James wilde spelen. Ze renden en speelden heel leuk samen, maar botsten wel tegen alles en iedereen op. Tsja, James is nou eenmaal een beetje lomp!



Nog een tijdje onder aan de dijk gelopen, en James vond het heerlijk. We hebben echt lekker gewandeld en James is heel braaf geweest. Hij ging niet op mensen en honden af en blijft heel goed bij ons.



Nog even op het strandje gespeeld ook, waar James het rotsblok in het water niet vertrouwde. Het moest weggeblafd worden, maar natuurlijk ging het niet opzij. James was lekker modderig en is thuis is een diepe slaap gevallen!

No comments:

Post a Comment