Vrijdag 6 november 2009



James is vandaag precies 5 maanden oud! Meteen maar weer op de weegschaal gezet. Heel benieuwd, want vorige week was hij nauwelijks aangekomen en dus ben ik hem iets meer gaan voeren. En inderdaad, dat heeft geholpen, want nu weegt James 10,6 kilo! Je merkt het ook met optillen, dat gaat wat moeilijker dan eerst. Het maakt James allemaal niet uit, hij ligt ’s ochtends en ’s avonds het liefst op schoot, hoe groot hij ook is!



Rond een uur of tien naar het Noordhoeksewiel gereden, want daar waren we al een tijdje niet meer geweest. Eerst gespeeld met een ouder Labradorteefje en daarna zelf met de bal! Heerlijk rennen door de gevallen herfstblaadjes en gelukkig scheen de zon heel even, waardoor ik toch nog wat foto’s heb kunnen nemen.



In het Noordhoeksewiel hebben ze nu een uitrenplek voor honden gemaakt, geheel omheind en met twee hele grote grasvelden, dus dat is erg leuk voor de honden.



Nu kan James overal goed loslopen waar er geen auto’s rijden, maar dit is toch wel leuk om wat te rennen en te spelen met de bal. Na een halfuurtje gelopen te hebben, zijn we weer op huis aan gegaan en toen is James tevreden in slaap gevallen!



’s Avonds kregen we bezoek, en James heeft zich wederom keurig gedragen. Hij blaft niet als er iemand binnenkomt en is lekker gaan slapen. Ook tijdens het eten slaapt James gewoon door, hij krijgt nooit iets van de tafel en dat weet hij ook.

No comments:

Post a Comment