Weer sneeuw

Ja hoor, het heeft weer gesneeuwd! Het was net weer helemaal groen, en nu is het weer prachtig wit. 




James is inmiddels 34 weken en mocht zaterdag 30 januari mee naar het Alblasserbos, om even uit te rennen. James moet echt zijn energie kwijt kunnen, of dat nou is door te wandelen of door te trainen. 




Wandelen vindt hij geweldig! Mensen en honden worden nog steeds onderdanig begroet. James vindt het heerlijk om te spelen, in het bos, in het park, gewoon tijdens een klein uitlaatrondje, in de tuin of binnen, het maakt hem allemaal niets uit. 




Het allermooist vindt hij om buiten met een plastic flesje te spelen of met een grote stok, maar die mag hij alleen in het midden vasthouden, want anders vind ik het te gevaarlijk. 




Binnen speelt hij het liefst met zijn pluche bal of met een paar rubberen speeltjes, zoals het lieveheersbeest of het biggetje. Alles heeft een naam en James pakt altijd de goede als je zegt welke hij moet pakken. 




Hij slingert alles het liefst keihard door elkaar. Op de wandeling blijft hij netjes bij ons, al krijgt hij nu wel meer interesse in de honden om hem heen. 




De struiken gaat hij niet in, hij blijft netjes op het pad, maar het mooiste vindt hij toch wel om heel hard door grote modderplassen te rennen! Al met al genieten dus!



No comments:

Post a Comment