Een weekje vakantie!

James mocht weer mee op vakantie, dit keer van maandag 28 december 2009 tot en met zaterdag 2 januari 2010, toen was James precies 30 weken. Weer naar Zeeuws-Vlaanderen, en dat vindt James leuk!


Autorijden gaat tegenwoordig prima, na een moeizaam begin. De hele rit ligt hij nu te slapen, meestal achterin, maar soms kruipt hij stiekem naar voren. 


In Zeeland is de tuin favoriet. Héél veel gras, dus perfect om in te spelen. In zijn eentje doet hij dat dan ook, het liefst wel met een kleine voetbal die hij vooruit kan duwen.


Het lukt hem dan ook nog om de bal in zijn bek te nemen en deze heel de tuin door te slepen. Daarna legt hij hem weer neer om er dan tegenaan te duwen met zijn neus en er vervolgens als een gek achteraan te gaan rennen. 


Binnen ligt hij graag op de houten vloer, het liefst helemaal achter de bank, dicht tegen het raam van de schuifpui aangedrukt. Lekker koel! 


Vakantie is vakantie, dus dan mag je ’s ochtends ook eventjes op het bed van het baasje kijken… Prachtig vindt James dat! 


Zodra hij op het bed wordt gezet, rent hij snel naar het gezicht om dan veel kusjes te geven. Daarna is het speeltijd, het leukst is het om je neus onder het dekbed te steken en dan hard omhoog te springen. 


Ook moet er even op de rug gerold worden natuurlijk! Gewandeld wordt er natuurlijk ook. Een nieuw gebied ontdekt, waar James lekker kon spelen. 


Het was heel modderig, dus dat was leuk. James zakte wel een paar centimeter weg, maar het belette hem niet om keihard rondjes te rennen. 


Jezelf vies maken is ook het mooiste wat er is natuurlijk! Het strand is ook erg leuk, veel ruimte om te rennen en zelf je bal te dragen. 


James vindt het water ook leuk, zwemmen doet hij nog niet, maar hij gaat wel gewoon zitten in de branding. Dat maakt hem helemaal niets uit. 


Andere honden worden genegeerd als de bal in het spel is, daar heeft hij dan veel meer oog voor. Vogels zijn wel erg leuk, die kan je lekker opjagen… Al met al een heerlijke ontspannen week voor James!

No comments:

Post a Comment