Vakantie

James mocht weer mee op vakantie, van vrijdag 12 februari 2010 tot en met dinsdag 16 februari 2010. 




Inmiddels is James 35 weken en weegt hij nu, goed op gewicht, 14 kilo. Naar Zeeland vindt James helemaal leuk, hij kan daar lekker in de tuin spelen plus dat er genoeg te wandelen valt, zo vlakbij het strand! 




Hij vindt het prachtig om in de tuin met de bal te spelen. Als je James meerdere speeltjes geeft, wil hij ze allemaal bij elkaar houden. 




Hij hapt dan eerst in de ene, dan weer in de andere, en dat gaat zo een tijdje door. Hij heeft het dan helemaal naar zijn zin. 




Ook andere honden ontmoeten vindt James leuk, hij benadert ze nog steeds onderdanig en na een snuffel is het goed en begint hij met rennen. 




In de paar dagen vakantie was er ook nog sneeuw gevallen, dus dat was helemaal feest voor James. Hij ligt er gewoon in en vindt het niets erg dat zijn buik nat wordt. 




Hij heeft daar ook haar genoeg, dat wel! Op vakantie mag James ook op de bank liggen en dat is natuurlijk helemaal fijn. 




Na een wandeling vallen je oogjes vanzelf dicht en dan is het heerlijk slapen. Een andere favoriete plek is nog steeds tussen de bank en de schuifpui, het liefst helemaal ingeklemd.




Thuis was James nog steeds moe van de vakantie en heeft een dagje flink moeten bijslapen!



No comments:

Post a Comment