Zondag 26 juli 2009


James is thuis! Vandaag zijn we hem gaan ophalen, 's ochtends, zodat hij de hele dag kon wennen bij ons. James zat samen met zijn zusje op ons te wachten, want zaterdag waren zij samen weer terug gekomen naar Maarn. De twee pups waren samen in de puppyren aan het spelen. James had al een paar keer een halsbandje omgehad om eraan te wennen, maar zo'n vreemd ding om je nek zit niet lekker natuurlijk, dus moest hij er eens flink aan krabben. James heeft een heel leuk en lekker pakket gekregen van Rachel, met een speeltje en een aantal lekkere dingetjes erin. Ikzelf kreeg een tegoedbon voor een show, hartstikke leuk, want dat willen we ook af en toe gaan doen! In de tuin moest James nog een plasje doen, voordat hij mee de auto in mocht. Hij zat voorin op schoot en is de hele rit erg braaf geweest. Hij heeft wel een beetje gepiept en had het een beetje warm, maar verder was hij niet onder de indruk. Thuisgekomen mocht James de tuin ontdekken, en dat was wel spannend. Vooral de blaadjes van struiken en planten blijken erg leuk om te snoeien! 


Ook de ontmoeting met mijn vader was wennen, maar al snel durfde James ook met hem te spelen. Er werd de hele middag wel flink gepiept, maar door hem af te leiden ging het al beter. Al snel viel hij in een diepe slaap. Tussendoor was James steeds even een halfuurtje wakker en dat werd goed besteed met spelen en kroelen. Ook het drinken en eten ging prima, het bord is zo leeg. Wel deed hij een plasje binnen, maar dat hoort er ook bij! 's Middags kwamen mijn opa en oma nog even langs om naar James te kijken. Hij vond het wel interessant, maar hield zich wel afzijdig en al snel viel hij weer in een diepe slaap. Hij droomde erg veel. Toen wij aan het eten waren, werd James weer wakker. Hij was echt goed uitgeslapen en niet meer moe van alle indrukken die hij had opgedaan. Hij was erg druk en wilde constant spelen. Hij heeft ontdekt dat ook schoenen erg leuk zijn om in te bijten, vooral als ermee gelopen wordt. Dat mag hij niet, dus bieden we hem een van zijn eigen speeltjes aan, want daar mag hij wel in bijten. 


Voordat we zijn gaan slapen, deed James alles nog keurig buiten. Om half elf was het tijd om naar bed te gaan. Hij slaapt in de keuken, met zijn mandje en een paar kleedjes. Z'n vetbed met panterprint is nu al uitgeroepen tot favoriet. Ik sliep op de bank, zodat ik goed in de gaten kon houden wanneer hij moest plassen en ook voor het gezelschap. James piepte eerst een paar minuten, maar daarna is hij gaan slapen en heb ik hem niet meer gehoord. Om half twee zat hij overeind, dus zijn we de tuin in gegaan om te plassen. Maar hij hoefde helemaal niet te plassen, hij wilde alleen maar spelen. Dus zijn we weer gaan slapen. Om vier uur zat hij zachtjes te piepen en ben ik weer met hem naar buiten gegaan. Daar deed hij een plasje en is toen weer keurig gaan slapen, om pas om zeven uur weer op te staan. Al met al heeft James een belangrijke dag gehad met veel indrukken. Hij deed het heel erg goed en we zijn dan ook erg trots op hem. James blijkt al een heel geconcentreerd hondje en volgt je overal waar je gaat. Als hij moe is, kijkt hij je aan en volgt hij je met zijn ogen. We zijn erg blij dat James er eindelijk is!

No comments:

Post a Comment